Nakup nad 40€ poštnina brezplačna!

RESIBO Dišeča sveča MAGIC, 1 kos.

RESIBO Dišeča sveča MAGIC, 1 kos.

22,90  z DDV

Veganska sojina sveča z lesenim stenjem, zaradi katerega je plamen tako edinstven. (180 g).

Pačuli in rožno drevo je preprosto čarobna kompozicija vonjev, ki medsebojno poudarjajo moč in edinstvenost drug drugega, da ustvarijo kompozicijo resnično čarobne arome. Za vse, ki imate radi rituale, svetlobo sveč, prijetne arome, ki lebdijo nad plamenom, in če radi opazujete utripajoče plamene.

Šifra: 5904730627351 Kategoriji: , Oznake: , , ,

OPIS IZDELKA

Veganska sojina sveča z lesenim stenjem, zaradi katerega je plamen tako edinstven. Pačuli in rožno drevo je preprosto čarobna kompozicija vonjev, ki medsebojno poudarjajo moč in edinstvenost drug drugega, da ustvarijo kompozicijo resnično čarobne arome.

  • ekološka,
  • veganska,
  • ročno izdelana iz sojinega voska,
  • varna za vaše zdravje.

Gori 50% dlje od parafinskih voskov. Sojin vosek se ne kadi in če svojo svečo spretno prižgete (glejte navodila za uporabo), vam bo še dolgo dobro služila in vas razvajala z vašo najljubšo aromo. Zahvaljujoč lesenemu stenju lahko uživate v prijetni, utripajoči svetlobi, ki spominja na kamnin.

NAVODILA ZA UPORABO

Nekaj spodnjih nasvetov vam bo pomagalo kar najbolje izkoristiti življenjsko dobo sveče in uživati čim dlje:

  • ko prvič prižgete svečo, pustite, da se vosek stopi do roba (najmanj eno uro). Zahvaljujoč temu ne bo naredil lijaka in stenj kasneje ne bo zalilo.
  • Stenj, uporabljen pri sveči, je lesen, ki ima nižjo temperaturo gorenja kot tradicionalni bombažni stenj – zahvaljujoč temu se ne kadi, gori dlje časa, vonj se bolje širi, pa tudi plamen je zelo učinkovit.
  • Ko ponovno prižgete svečo, ne pozabite nežno zdrobiti odvečnega zoglenelega stenja – tako bo plamen čistejši in stabilnejši.
  • Ne pozabite na svojo varnost - če dlje časa ne boste blizu sveče, jo obvezno ugasnite.

Morda vam bo prav tako všeč...

Copyright 
2024
 © 
Vitasense
Izdelava: 
Nika-Agency