Nakup nad 40€ poštnina brezplačna!
Nakup nad 40€ poštnina brezplačna!

RESIBO

Nega kože, ki naredi razliko!
MODERN NATURE je svet naravne kozmetike, v katerem so učinkovite sestavine združene s sodobno tehnologijo. Inovativna kozmetika, ki nenehno črpa moči iz narave, kar daje neskončno čudovitih formulacij.
Resibo nudi obilico užitka pri negi kože. Podarite si trenutek sprostitve, dihanja, počitka od trenutnih zadev. Naj vaša skrb za kožo ne bo dolžnost, za katero včasih zmanjka moči, ampak vsakdanji trenutek zase. Uživajte v prijetni teksturi, značilni dišavi in enostavnem nanosu. Razvajajte se!

Z LJUBEZNIJO DO NARAVE

Želimo živeti v sožitju z naravo. Verjamemo, da majhni koraki in pravi cilji resnično vplivajo na planet. Posegamo po okolju varnih sestavinah. Pozorni smo na način pridobivanja surovin za naše izdelke. Posebno pozornost namenjamo tudi materialom, v katere zapakiramo našo kozmetiko. Uporabljamo steklo, aluminij, HDPE in PCR materiale. Slednji so materiali, ki jih je mogoče ponovno reciklirati, poleg tega pa je PCR narejen iz predelave gospodinjskih odpadkov.

DRAGOCENE NARAVNE SESTAVINE

Za nas je zelo pomembno, da izberemo dragocene sestavine, ki bodo zadovoljile potrebe vseh tipov kože. Naši izdelki ne vsebujejo petrokemičnih snovi, ki veljajo za agresivne in lahko dolgoročno poškodujejo kožo, ampak so bogati z olji, masli in naravnimi izvlečki, ki prodrejo v kožo, da jo navlažijo, zaščitijo, pomirijo in preprečijo pojav razdraženosti. Težav s kožo ne želimo skrivati, pomagamo jih rešiti! Resibo ni le naravna kozmetika, ampak je tudi 100-odstotno veganska. Na vseh stopnjah proizvodne verige delujemo v skladu s pravicami živali in okolja.

IZJEMNE FORMULACIJE

so kot zdrava prehrana – edino raznolikost sestavin lahko poskrbi za vašo kožo na celovit način. Ne osredotočamo se na eno osnovo formulacijo ali eno sestavino, ustvarjamo izdelke, polne različnih in zelo učinkovitih mešanic, zato vsak izdelek vsebuje drugačno skrbno izdelano in preizkušeno formulacijo! Strast in vztrajnost nam omogočata, da delamo tako dolgo, kot je potrebno, z resnično strastjo, da ustvarimo najboljšo formulo in najdemo najboljšo rešitev.

OSREDOTOČENOST NA UČINKOVITOST

Vse kar obljubimo je dokazano z raziskavami. Izdelki so vedno testirani na ljudeh in učinkovitost pokaže resnično moč sodobne narave. To lahko vidite in občutite na svoji koži že po več nanosih!

ŽIVALIM PRIJAZNO – VEGANSKO

vemo, da vam ni vseeno ... zato je pomembno, da veste, da so vsi naši izdelki 100% živalim prijazni, kar pomeni, da naši izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Prav tako so vsi izdelki 100% veganski s certifikatom mednarodnega veganskega združenja. Polni ponosa in veselja se lahko pohvalimo s certifikati Vegan in PETA Cruelty Free & Vegan.
RESIBO IZDELKI

Trgovina - kategorije

Prikaz vseh 29 rezultatov

Copyright 
2024
 © 
Vitasense
Izdelava: 
Nika-Agency
checkmark-circle